Cirkelmodellen och SFG på Rya-skolan

Seminarieserie, Seminarium

Språkbruksseminarium: Cirkelmodellen och SFG på Rya-skolan, arbetsseminarium. Lotta Olvegård är samordnare.

Från en grundskola på Hisingen har vi fått ett spännande erbjudande. Skolan ska just starta ett utvecklingsprojekt med syfte att ge eleverna bättre stöd för arbetet med texter i alla ämnen. Och nu vill man att vi kommer och forskar om vad som händer i undervisning, texter och elevers språkanvändning.

Vid språkbruksseminariet blir det mer information om skolans utvecklingssatsning och tid för diskussion om vilken slags forskning vi eventuellt kan och vill bidra med.

Välkommen!

Datum: 2017-02-24

Kategorier: Humaniora

Arrangör: Språkbruksseminarierna och samtalslaborationerna är två seminarieserier anordnade av profilområdet Text och kontext, institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet. Arrangemangen är öppna för alla intresserade, inom och utanför institutionen.

Plats: Humanisten, Renströmsgatan 6

Kontaktperson: Andreas Nord och Per Holmberg