Presentationsseminarium med Karen Schriver

Seminarium, Seminarieserie

Språkbruksseminarium: Under seminariet presenterar institutionens gästforskare Karen Schriver från USA sig och sina forskningsintressen, som bland annat handlar om klarspråk, skrivande och dokumentdesign.

Under seminariet finns även tid för institutionens forskare att på cirka 5 minuter vardera presentera sina egna forskningsintressen. Den som vill presentera sig får gärna föranmäla detta till Andreas Nord (andreas.nord@svenska.gu.se) senast den 5 april 2017.

Datum: 2017-04-07

Kategorier: Humaniora

Arrangör: Språkbruksseminarierna och samtalslaborationerna är två seminarieserier anordnade av profilområdet Text och kontext, institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet. Arrangemangen är öppna för alla intresserade, inom och utanför institutionen.

Plats: Humanisten, Renströmsgatan 6

Kontaktperson: Andreas Nord och Per Holmberg