Seminarieserie, Seminarium

Forskningsworkshop: "Future directions for Plain Language research: Scandinavian and American perspectives".

Syftet med workshopen är att diskutera trender, riktlinjer och prioriteringar inom forskning som är relevanta för klarspråksinsatser. Vad har gjorts? Vad behöver göras? Inbjudna talare är Karen Schriver och Catharina Nyström Höög (Språkrådet Sverige).

Alla forskare med intresse för forskning om klarspråk är välkomna att delta med en presentation. Kontakta arrangörerna (Åsa Wengelin asa.wengelin@gu.se och Andreas Nord andreas.nord@svenska.gu.se) senast den 12 mars 2017 om du vill hålla en presentation.

Övriga deltagare är välkomna i mån av plats

Datum: 2017-04-12

Kategorier: Humaniora

Arrangör: institutionen för svenska språket

Plats: lats: Humanisten, Renströmsgatan 6 - H808 (Språkskrapan, lilla konferensrummet).

Ytterligare information:
plain-panguage workshop .pdf