Seminarium om forskningsidéer med Karen Schriver och John R. Hayes

Språkbruksseminarium: Seminariet ägnas åt diskussion om uppslag för forskning tillsammans med Karen Schriver och John R. Hayes som gästar oss.

Alla som är intresserade av att ventilera forskningsidéer ¿ både mer och mindre konkreta sådana - inom områdena skrivforskning, textforskning och klarspråk är välkomna! Man kan göra en mer utförlig presentation av ett planerat eller önskat projekt - eller bara vara med och diskutera vad man borde ägna sig mer åt inom forskningen.

Obs! Efteråt blir det ett enkelt postseminarium. Vill du vara med på detta får du gärna föranmäla dig till Åsa Wengelin på asa.wengelin@gu.se.

Datum: 2017-04-28

Kategorier: Humaniora

Arrangör: Språkbruksseminarierna och samtalslaborationerna är två seminarieserier anordnade av profilområdet Text och kontext, institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet. Arrangemangen är öppna för alla intresserade, inom och utanför institutionen.

Plats: Humanisten, Renströmsgatan 6

Kontaktperson: Andreas Nord