Seminarieserie, Seminarium

Språkbruksseminarium: Internt seminarium med runda om pågående forskning och planering av höstens verksamhet.

Under seminariet summeras vårens verksamhet och höstens verksamhet planeras. Deltagarna gör också en kort lägesbeskrivning om sin pågående forskning.

Datum: 2017-06-02

Kategorier: Humaniora

Arrangör: Språkbruksseminarierna och samtalslaborationerna är två seminarieserier anordnade av profilområdet Text och kontext, institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet. Arrangemangen är öppna för alla intresserade, inom och utanför institutionen.

Plats: Humanisten, Renströmsgatan 6

Kontaktperson: Andreas Nord och Per Holmberg