My journey through writing models

Extra språkbruksseminarium: John R. Hayes: My journey through writing models

Institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet gästas för närvarande av John Hayes, en av författarna till de inom skrivforskningen välkända artiklarna av Flower och Hayes (1980; 1981) som utgjorde startpunkten för mycket av den skrivprocessforskning som görs idag. Han kommer att hålla ett seminarium på temat skrivprocessmodeller från 1980 till nu.

Datum: 2017-05-02

Kategorier: Humaniora

Arrangör: Språkbruksseminarierna är en seminarieverksamhet anordnad av profilområdet Text och kontext. Samtalslaborationerna är ett arbetsseminarium där vi tillämpar samtalsanalytisk metod. Arrangemangen är öppna för alla intresserade, inom och utanför institutionen.

Plats: Humanisten, Renströmsgatan 6
G312