Inför revideringen av SAOB. Historisk chans att påverka ordbokens framtida utformning

Svenska Akademiens ordboksredaktion presenterar tankar kring arbetet med att revidera SAOB.

På seminariet kommer Svenska Akademiens ordboksredaktion att presentera tankar kring det arbete med att revidera SAOB som redan så smått har börjat planeras och som kommer att inledas så snart verket har nått fram till Ö. För första gången på 125 år bjuds forskarsamhället in till en diskussion om hur SAOB:s framtida beskrivning skall se ut i stort som i smått, vad som eventuellt saknas eller vad som borde göras annorlunda.

Föreläsare: Svenska Akademiens ordboksredaktion

Datum: 2017-11-29