Metaseminarium med planering av Text och kontexts verksamhet

Seminarieserie, Seminarium

Språkbruksseminarium: Metaseminarium med planering av profilområdet Text och kontexts kommande verksamhet.

Vi vill ägna detta metaseminarium åt att planera vårens verksamhet och inventera vilken typ av aktiviteter som forskare och lärare inom området vill ägna sig åt under våren. Vi ger också en första sammanfattning av resultat av institutionens utvärdering av profilområdena, och samlar underlag för den självvärdering som görs inom varje område. Välkomna!

Datum: 2017-01-27

Kategorier: Humaniora

Arrangör: Språkbruksseminarierna och samtalslaborationerna är två seminarieserier anordnade av profilområdet Text och kontext, institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet.

Plats: Humanisten, Renströmsgatan 6
C361