Forskningsassistent inom ESST-projektet

Nyhet: 2017-05-02

Institutionen för svenska språket vid Göteborgs universitet ledigförklarar två timanställningar som forskningsassistent inom projektet Estlandssvenskans språkstruktur (ESST).

Inom ESST-projektet, som finansieras av Vetenskapsrådet, kommer vi att behöva transkribera inspelningar av estlandssvenska.

En av anställningarna knyts till projektets fonetiska sida, och den timanställde ska transkribera inspelningar med hög fonetisk detaljrikedom varvid såväl vokal- som konsonantljud analyseras. Den andra anställningen knyts till projektets morfosyntaktiska sida, och den timanställde ska transkribera både texter och inspelningar.

Sista ansökningsdag: 16/5 2017

Läs hela utlysningen: