Programmet släppt för årets upplaga av Grammatikfestivalen

Nyhet: 2017-02-08

För nionde gången bjuder vi in till Grammatikfestival i Göteborg. Nu är programmet släppt för årets upplaga av Grammatikfestivalen.

Välkommen till en heldag med spännande föreläsningar om språk och grammatik, för alla som sysslar med eller är intresserade av grammatik.

Inbjudna talare är Susanna Karlsson och Stefan Dollinger. Årets tema är Språk och norm. Alla intresserade är hjärtligt välkomna! Dagen avslutas med mingel för såväl föredragshållare som övriga intresserade.

Programmet till Grammatikfestival 2017 finns nu på: http://svenska.gu.se/samverkan/grammatikfestivalen
Tid: Fredag den 17 mars 2017, startar med kaffe klockan 9:30
Efteråt: Mingel med levande musik från klockan 17.00
Plats: Stora hörsalen, Humanisten, Renströmsgatan 6 i Göteborg

Grammatikfestivalen arrangeras av institutionen för svenska språket och institutionen för språk och litteraturer vid Göteborgs universitet.

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-09-29