Utlyst anställning som administratör

Nyhet: 2017-06-08

Institutionen för svenska språket vid Göteborgs universitet ledigförklarar en anställning som administratör med inriktning mot forskning och utveckling.

Du kommer att jobba inom Språkbankens samordningsgrupp som administrativt stöd för verksamheten, med arbetsuppgifter som inkluderar mötesadministration, gäst- och reseadministration samt intern och extern informationsspridning. Du stimuleras av att vara i en föränderlig miljö med skiftande uppgifter där vi ständigt utvecklar våra administrativa rutiner för att bättre stödja verksamhetens mål och behov.

Språkbanken vid institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet är en universitetsgemensam forskningsinfrastruktur och en forskningsenhet med ett flertal pågående externfinansierade forskningsprojekt.

Sista ansökningsdag är den 21/8 2017.
Läs hela utlysningen här: Administratör med inriktning mot forskning och utveckling
Diarienummer: PAR 2017/607

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-09-29