Utlyst anställning som forskare inom området talanalys

Nyhet: 2017-06-08

Institutionen för svenska språket vid Göteborgs universitet ledigförklarar en tidsbegränsad anställning som forskare inom området talanalys, med placering vid Språkbanken.

Anställningen som forskare inom området talanalys kommer att placeras i projektet "Språkliga och extra-lingvistiska parametrar för tidig upptäckt av kognitiv svikt", som är ett pågående projekt finansierat med anslag från Riksbankens jubileumsutlysning.

Anställningen är tidsbegränsad anställning, till och med 2018-02-28 (med möjlighet till förlängning) omfattning 40% med placering vid institutionen för svenska språket. Anställningen ska tillträdas 1/9 2017.

Språkbanken vid institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet är en universitetsgemensam forskningsinfrastruktur och en forskningsenhet med ett flertal pågående externfinansierade forskningsprojekt.
Sista ansökningsdag är den 21/6 2017
Läs hela utlysningen här: Forskare inom området talanalys
Diarienummer: PAR 2017/610

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-09-29