Utlyst anställning som forskningsassistent

Nyhet: 2017-09-18

Anställningens huvudsakliga inriktning innebär kodning av olika datamaterial. Du kommer samla, digitalisera och strukturera resultat från kognitiva och språkliga tester, på timbasis, vid behov och ibland på oregelbundna tider.

Kodningsarbetet kommer att introduceras kort vilket innebär att tidigare kodningserfarenhet av liknande material väger mycket tungt och du behöver vara väl bevandrad på de olika testernas utformning och struktur. Det finns inga personuppgifter i testerna men sekretessförbindelse kan komma att upprättas och användas vid rekryteringen, enligt GU:s regelverk. Exempel på tester som kommer att kodas är: WAIS-testet (”Wechsler Adult Intelligence Scale”), ordflödestestet F-A-S-testet, RAVLT-testet (”Rey Auditory Verbal Learning”), BNT-testet (”Boston Naming test”) och WMS-R-testet (”Wechsler Memory Scale”) och liknande.

Anställningen är tidsbegränsad, längst till och med 2017-12-31, och innebär ett oregelbundet antal arbetstimmar per månad som kommer att variera utifrån behov. Tillträde snarast.

Sista ansökningsdag är 28/9 2017
Läs hela utlysningen här: Forskningsassistent - intermittent timanställning