Utlyst anställning som utbildningsadministratör

Nyhet: 2017-03-02

Institutionen för svenska språket vid Göteborgs universitet ledigförklarar en tidsbegränsad anställning som utbildningsadministratör.

Arbetet som utbildningsadministratör avser administration inom ett flertal olika ansvars- och arbetsområden. Du kommer att arbeta inom ansvarsområdena: studieadministration, lokal- och schemabokning, arkiv, inköp, rese- och hotellbokningar, sekreterarfunktion inom mötesgrupper samt som institutionens flyttkoordinator inför Humanistiska fakultetens kommande omflyttning. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras och utvecklas under anställningstiden.

Sista ansökningsdag: 16/3 2017
Läs hela utlysningen: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/ledigaanstallningar/?id=19144&Dnr=825947&Type=S
Diarienummer: PET 2017/106

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-09-29