Vill du arbeta som gästföreläsare i svenska språket?

Nyhet: 2016-12-16

I samarbete med Enheten för akademiskt språk (ASK), en universitetsgemensam enhet vilken erbjuder kvalificerade former av stöttning för akademiskt skrivande och språkutvecklande undervisning, söker Institutionen för svenska språket gästföreläsare med inriktning mot grundläggande språkutbildning i svenska.

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för planering och genomförande av undervisning inom Swedish as a Foreign Language, nivå 1-4. I arbetet ingår också kontinuerlig avstämmning och uppföljning tillsammans med kollegor. Administrativt arbete relaterat till kursens planering, genomförande och uppföljning ingår.

Sista ansökningsdag: 2/1 2016
Läs hela utlysningen här: Gästföreläsare med inriktning mot grundläggande språkutbildning i svenska
Diarienummer: PER 2016/669

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-09-29