Seminarieprogram hösten 2010

Måndagsseminariet

Måndagar kl. 15.15-17 i L308

Fredagsseminariet

Fredagar jämna veckor kl. 13-15 i sal F314.
Seminariet är tvärvetenskapligt och består av deltagare från flera ämnesområden. Seminariet granskar främst fornnordiska texter utifrån olika aspekter. Varje termin behandlas ett eller flera teman, men ofta förekommer det inslag utanför temaramen.

• 10/9 Den isländska översättningen av den latinska ’världsförklararen’ Elucidarius.

• 24/9 Den isländska översättningen av den latinska ’världsförklararen’ Elucidarius.

• 8/10 Den isländska översättningen av den latinska ’världsförklararen’ Elucidarius.

• 22/10 Den isländska översättningen av den latinska ’världsförklararen’ Elucidarius

• 5/11 Den isländska översättningen av den latinska ’världsförklararen’ Elucidarius

• 19/11 Den isländska översättningen av den latinska ’världsförklararen’ Elucidarius

• 3/12 Ämne meddelas senare