Handledning, avhandlingsarbete och disputation

Varje doktorand tilldelas en huvudhandledare och en bihandledare. I menyn till höger finns länkar till dokument över bestämmelser om handledningen, handledningstiden och en lista över de handledare som finns att tillgå på institutionen.

Avhandlingsproduktion och disputation

Alla (förutom de som skriver sin avhandling i Latex) ska använda sig av en gemensam Word-mall (GNS-mall). Anledningen till detta är att avhandlingen sedan ska sättas i programmet InDesign som kommer använda sig av de formatmallar som finns i denna mall.

De doktorander som skriver en licentiatavhandling ska använda sig av samma mall. Dessa kommer däremot inte att sättas och tryckas i GNS-serien utan trycks i en enklare utgåva på Repro.

Avhandlingsmall

Se avhandlingsmallen, GNS-mall blank. För information om hur du använder mallen se, Om GNS-mallen. I Avhandlingsproduktion.pptx finns information om hur processen kring avhandlingsproduktionen går till.

För information om ansvarsfördelningen beträffande handledning, disputation och disputationsfest se, Inför disputation och disputationsfest PM.

Vill du ta del av ytterligare erfarenheter, tips eller råd från tidigare disputationsfester? I så fall kan du med fördel kontakta Doktorandföreningens ordförande.

Sidansvarig: Kristina Holmlid|Sidan uppdaterades: 2016-10-03