Internt

Interna sidor som främst riktar sig till anställda vid Institutionen för svenska språket.

Det lokala intranätet

Intranätet för personal vid Institutionen för svenska språket. Du behöver logga in med ditt personliga lösenord.

Interna nyheter

• Förkortad arbetstid 23 december och 5 januari

[2016-12-23] Administrativ och teknisk personal har arbetstidförkortning med fyra timmar den 23 december och 5 januari.

• Rösterna är räknade i dekanvalet på Humanistiska fakulteten

[2016-12-02] Nu återstår bara ett beslut av rektor innan det står klart att Marie Demker och Göran Larsson blir ny dekan och prodekan vid Humanistiska fakulteten 2017-2022. Valresultatet är fastställt i det rådgivande valet och en stor majoritet av de röstande har sagt ja till valberedningens förslag.

• Webbutvecklingsprojekt för Göteborgs universitet

[2016-11-16] Under våren avslutades arbetet med en förstudie för webbutveckling vid Göteborgs universitet. Genom utredning, intervjuer och kartläggning har ett antal utvecklingsområden för universitetets webbmiljöer prioriteras.

• Lärarutbildningen blir hela universitetets angelägenhet

[2016-11-02] Nu finns större delen av lärarutbildningens nya organisation på plats: Den utgörs av fakulteter, institutioner och rådgivande organ tillsammans med Samordningsnämnden för lärarutbildningen (SOL) och Enheten för utredning och lärarutbildning. Syftet med den nya organisationen är att göra lärarutbildningen till hela universitetets angelägenhet och att integrera den i den akademiska struktur som gäller för övriga utbildningar.