Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Uppdragsutbildningar i svenska som andraspråk

Vi kan anordna uppdragsutbildningar i svenska som andraspråk med ett antal olika inriktningar.

Vi kan till exempel anordna kurser inom områdena Flerspråkiga elevers språk- och kunskapsutveckling, Bedömning och utvärdering av flerspråkiga elevers språk- och kunskapsutveckling, Genrepedagogik, Andraspråksutveckling, Ordförråd och ordinlärning ur ett andraspråksperspektiv och Vuxenundervisning i ett andraspråksperspektiv.

Anpassade lösningar

Vi kan erbjuda flera olika anpassade lösningar, till exempel föreläsningar, workshops, seminarier och även poänggivande kurser. Våra utbildningar kan med fördel ingå i ett lokalt kompetensutvecklingsprogram.

Lärare, skolledare och utbildningsanordnare

Vi riktar den aktuella utbildningen till lärare, skolledare och utbildningsanordnare på alla nivåer i det svenska skolväsendet. Uppdragsutbildningen kan efter överenskommelse förläggas till lämplig lokal i den egna skolan/stadsdelen/kommunen.

Poänggivande  kurser

Undervisningen för en poänggivande kurs kan förslagsvis löpa över två terminer och ges i form av föreläsningar, lektioner och gruppövningar. Examinationen kan lämpligen genomföras i form av uppgifter som knyts till den egna verksamheten i skolan.

Utbildningar inom svenska som andraspråk

Uppdragsutbildningar inom svenska som andraspråk för utbildare på alla nivåer

 

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2015-06-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?