Formal and Computational Models of Natural Language

Shalom Lappin och Stergios Chatzikyriakidis ger en kort översikt av CLASP. Hur ser deras forskning ut just nu och vad är CLASP:s långsiktiga mål?

Abstract:
We will give a brief overview of CLASP, its current research activities, and its long term objectives.
Then we will present a summary of our current work in two of our main research groups: type theory and machine learning. We will consider the way in which the syntax and semantics of a natural language can be encoded in a rich type theory that supports inference. We will also look at deep neural networks as efficient systems for learning and representing features of natural language across a variety of domains.

Föreläsare: Shalom Lappin och Stergios Chatzikyriakidis

Datum: 2018-02-12