Den dubbla didaktikens dilemma(n)

Susanna Karlsson och Mikael Nordenfors presenterar en (idémässig) skiss över ett forskningsprojekt vars ansökan om medel ännu inte har behandlats. Seminariet blir ett tillfälle till både idéutbyte och ett tillfälle att locka andra intresserade att ansluta.

Nedan finns den projektbeskrivande delen av ansökan och utifrån den presenteras några olika scenarion för metod och insamling samt bearbetning av data. Det läromedel som nämns i slutet av ansökan kommer också att ingå i seminariets underlag för diskussion men skickas inte ut på förhand. Det kan dock skickas mot begäran för den som är intresserad.

Seminarieundelag

Föreläsare: Susanna Karlsson och Mikael Nordenfors