Artikelseminarium: Stina Ericsson

Under seminariet kommer deltagarna diskutera en artikel som nu ska revideras. Artikeln är skriven inom forskningsprojektet "Pappa, pappa, barn: språklig förhandling av familj, föräldraskap och relationer i samtal mellan barn och vuxna".

Underlaget är inskickat till tidskriften "Research on Children and Social Interaction" och ett centralt begrepp i texten är "family display". Begreppet är hämtat från sociologin och Stina Ericsson vill visa att och hur detta är användbart för språkvetenskaplig interaktionsforskning, tillsammans med mer specifika resultat utifrån materialet i hennes studie.

Föreläsare: Stina Ericsson, universitetslektor i svenska språket

Datum: 2018-09-14