Att utveckla professionell identitet genom skrivande

Välkommen till en datasession med material i form av studenttexter insamlade inom projektet "Att bygga professionell identitet genom skrivande" (Andreas Nord & Siv-Britt Björktomta).

I projektet utforskas reflekterande skrivande inom ett socionomprograms kurser i Personlig och professionell utveckling. Texterna representerar en annan typ av akademiskt skrivande än det man oftast tänker på, och har till syfte att stödja studenterna i deras utveckling av en professionell identitet som socionomer, men och att förbereda dem för arbetslivets skrivande där ett reflekterande förhållningssätt inom exempelvis skrivande av utredningar är en förutsättning.

Föreläsare: Andreas Nord

Datum: 2018-11-09