Linnéa Bäckström: slutseminarium

Doktorandseminarium

Linnéa Bäckström, doktorand i nordiska språk, håller sitt slutseminarium.

Slutseminariet behandlar Linnéa Bäckströms avhandlingsprojekt som för tillfället har två arbetstitlar; "Etableringen av ha-bortfall i svenskan. Om språkkontakt och syntaktisk förändring" eller "Hjälpverbsutlämning och språkkontakt. En diakron studie av etableringen av finit och infinit ha-bortfall i svenskan".

Opponent: Docent Erik Magnusson Petzell, akademiforskare vid Institutet för språk och folkminnen.

Underlag finns under Seminarieartiklar på det lokala intranätet för personal vid institutionen. Du behöver logga in med ditt personliga lösenord.

Om du inte har möjlighet att logga in på intranätet, kontakta Linnéa Bäckström för underlag.

Föreläsare: Linnéa Bäckström, doktorand i nordiska språk.

Datum: 2019-05-21

Kategorier: Humaniora