Malin Sandbergs slutseminarium

Doktorandseminarium

Malin Sandberg, doktorand i nordiska språk, håller sitt slutseminarium. Granskare är Hanna Sofia Rehnberg från Södertörns högskola.

Avhandlingen har den preliminära titeln "Från beslut till broschyr. Intertextualitet och interdiskursivitet i texter om kultur för äldre", och handlar om textkedjor i institutionella kontexter samt diskurser om äldre och kultur.

Underlag finns under Seminarieartiklar på det lokala intranätet för personal vid institutionen. Du behöver logga in med ditt personliga lösenord.

Om du inte har möjlighet att logga in på intranätet, kontakta Malin Sandberg för underlag.

Föreläsare: Malin Sandberg, doktorand i nordiska språk.

Datum: 2019-09-13

Kategorier: Humaniora