Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Är du sjuksköterska med ett starkt forskningsintresse?

Nyhet: 2017-12-13

Just nu söker Institutionen för svenska språket en forskningssjuksköterska som kommer att placeras i projektet "Språkliga och extra-lingvistiska parametrar för tidig upptäckt av kognitiv svikt".

Anställning som forskningssköterska innebär dels administrering gällande rekrytering av forskningspersoner i projektet och dels kodning av olika datamaterial. Du kommer att ringa, kontakta, informera, boka tider, skicka brev, ta emot samt monitorera processen med forskningspersonsrekryteringen. Rekrytering av patienter utanför ordinarie arbetstid kan förekomma. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras efter projektets behov. Du kommer även transkribera projektets digitala inspelningar i verktyget PRAAT. Kodningsarbetet kommer att introduceras kort vilket innebär att tidigare kodningserfarenhet väger mycket tungt.

Anställningen är tidsbegränsad, längst till och med 2018-12-31. Anställningens omfattning är 20%. Tillträde den första januari 2018, eller enligt överenskommelse. Placering vid institutionen för svenska språket. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag är 21/12 2017
Läs hela utlysningen här: Forskningssjuksköterska
Diarienummer: PAR 2017/1513

AV:

Kontaktinformation

Institutionen för svenska språket

Box 200, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Renströmsgatan 6

Telefon:
46 (0)31-786 00 00

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-09-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?