Är du sjuksköterska med ett starkt forskningsintresse?

Nyhet: 2017-12-13

Just nu söker Institutionen för svenska språket en forskningssjuksköterska som kommer att placeras i projektet "Språkliga och extra-lingvistiska parametrar för tidig upptäckt av kognitiv svikt".

Anställning som forskningssköterska innebär dels administrering gällande rekrytering av forskningspersoner i projektet och dels kodning av olika datamaterial. Du kommer att ringa, kontakta, informera, boka tider, skicka brev, ta emot samt monitorera processen med forskningspersonsrekryteringen. Rekrytering av patienter utanför ordinarie arbetstid kan förekomma. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras efter projektets behov. Du kommer även transkribera projektets digitala inspelningar i verktyget PRAAT. Kodningsarbetet kommer att introduceras kort vilket innebär att tidigare kodningserfarenhet väger mycket tungt.

Anställningen är tidsbegränsad, längst till och med 2018-12-31. Anställningens omfattning är 20%. Tillträde den första januari 2018, eller enligt överenskommelse. Placering vid institutionen för svenska språket. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag är 21/12 2017
Läs hela utlysningen här: Forskningssjuksköterska