Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär
 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!
Möt Institutionen för svenska språket på Bokmässan!

Nyhet: 2017-09-07

Foto: Niklas Maupoix
Foto: Niklas Maupoix

Institutionen för svenska språket deltar även detta år i flera seminarier och programpunkter på Bokmässan. Bland annat kommer vi att ge besökare möjlighet att lära sig mer om språket i Gustav Vasas bibel, vi kommer erbjuda ett längre samtal om våra attityder till dialekter, accenter och rösttyper och vi kommer dessutom att fördjupa oss i en språklig debatt som pågått ända sedan 60-talet: de, dem eller dom?

Vid sidan av dessa och många fler programpunker kommer institutionens språkkonsultstudenter att vara på plats under mässans alla dagar. Studenterna kommer att ge besökarna chansen att testa sina egna språkkunskaper genom ett rykande färskt språkriktighetstest – utformat av studenterna själva.

Bokmässan pågår 28 september till 1 oktober och du hittar alla seminarier och programpunkter i Göteborgs universitets centrala monter (B05:77). Samtliga programpunkter är öppna för alla besökare.

Läs mer om våra programpunkter här.

Välkomna!
 

AV:

Kontaktinformation

Institutionen för svenska språket

Box 200, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Renströmsgatan 6

Telefon:
46 (0)31-786 00 00

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-09-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?