Ny spännande doktorandkurs: Multilingualism, Affect and Embodiment

Nyhet: 2018-01-22

Institutionen för svenska språket vid Göteborgs universitet erbjuder under vårterminen 2018 en ny spännande doktorandkurs, "Multilingualism, Affect and Embodiment".

Kursen innehåller en litteraturöversikt med inriktning på förhållandet mellan flerspråkighet, affekt och förkroppsligande. Under kursens gång kommer sociolingvistiska, psykolingvistiska och pedagogiska perspektiv att tillämpas och diskuteras. Deltagarna får dessutom möjlighet att undersöka metodologiska följder av att analysera affekt och förkroppsligande i relation till flerspråkiga praktiker. Förutom detta kommer kursdeltagarna också att behöva motivera varför affekt och förkroppsligande kan (eller inte kan) vara relevanta för deras pågående avhandlingsprojekt.

Kursen innefattar hemläsning och tre obligatoriska träffar i Göteborg den 3 april, 24 april och 29 maj.

För att registrera dig på kursen, kontakta Tommaso M. Milani, professor i flerspråkighet.

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-09-29