Programmet släppt för årets upplaga av Grammatikfestivalen

Nyhet: 2016-02-26

För åttonde gången bjuder vi in till Grammatikfestival i Göteborg. Nu är programmet släppt för årets upplaga av Grammatikfestivalen.

Välkommen till en heldag med spännande föreläsningar om språk och grammatik, för alla som sysslar med eller är intresserade av grammatik. Årets tema är Talspråk. Grammatikfestivalen är Göteborgs bidrag till den nationella Grammatikdagen.

Alla intresserade är hjärtligt välkomna! Dagen avslutas med mingel för såväl föredragshållare som övriga intresserade.

Läs programmet till Grammatikfestival 2016
Datum: fredag den 18 mars 2016
Tid: klockan 10.00-17.00
Plats: Stora hörsalen, Humanisten, Renströmsgatan 6, Göteborg.
Efteråt: Mingel med levande musik från klockan 17.00.

Grammatikfestivalen arrangeras av institutionen för svenska språket och institutionen för språk och litteraturer vid Göteborgs universitet.

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-09-29