Sen anmälan till kurs och program öppnar 13 juli

Nyhet: 2018-04-17

Göteborgs universitet har fattat beslut om att inte hålla öppet för sen anmälan förrän efter urval 1.

Om du missade att anmäla dig till kurs eller program före sista ordinarie ansökningsdag så kan du göra en sen anmälan tidigast den 13 juli. De kurser och program som erbjuder sen anmälan öppnas då igen på www.antagning.se.

– Hur får jag besked om jag är antagen?

Din ansökan prövas mot förkunskapskraven och du kommer att få besked om du blivit antagen till kursen genom ett mail från institutionen och INTE genom ”Mina sidor” på www.antagning.se.

– När får jag besked?

Vi kommer att behandla din ansökan så snart vi får den från Sektionen för antagning och så skyndsamt som möjligt skicka ut information till dig som blir antagen till den kurs du sökt, dock inte före den 10 augusti. Vi kommer inte att skicka ut information till dem som inte är behöriga eller inte blir antagna eller står som reserv och inte får plats på kursen. Den som inte anses behörig kommer att kunna se det på ”Mina sidor”.

Så om du missat att söka innan 16 april – ansök så snart som möjligt efter 13 juli och håll utkik i den epost som du angav när du gjorde din ansökan!

Artikeln publicerades först på: sprak.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-09-29