Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utlyst anställning som forskningsassistent

Nyhet: 2017-09-18

Anställningens huvudsakliga inriktning innebär kodning av olika datamaterial. Du kommer samla, digitalisera och strukturera resultat från kognitiva och språkliga tester, på timbasis, vid behov och ibland på oregelbundna tider.

Kodningsarbetet kommer att introduceras kort vilket innebär att tidigare kodningserfarenhet av liknande material väger mycket tungt och du behöver vara väl bevandrad på de olika testernas utformning och struktur. Det finns inga personuppgifter i testerna men sekretessförbindelse kan komma att upprättas och användas vid rekryteringen, enligt GU:s regelverk. Exempel på tester som kommer att kodas är: WAIS-testet (”Wechsler Adult Intelligence Scale”), ordflödestestet F-A-S-testet, RAVLT-testet (”Rey Auditory Verbal Learning”), BNT-testet (”Boston Naming test”) och WMS-R-testet (”Wechsler Memory Scale”) och liknande.

Anställningen är tidsbegränsad, längst till och med 2017-12-31, och innebär ett oregelbundet antal arbetstimmar per månad som kommer att variera utifrån behov. Tillträde snarast.

Sista ansökningsdag är 28/9 2017
Läs hela utlysningen här: Forskningsassistent - intermittent timanställning
Diarienummer: PAR 2017/1024

AV:

Kontaktinformation

Institutionen för svenska språket

Box 200, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Renströmsgatan 6

Telefon:
46 (0)31-786 00 00

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-09-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?