Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vill du arbeta som studievägledare hos oss?

Nyhet: 2017-09-29

Institutionen för svenska språket söker nu en studievägledare för ett tidsbegränsat vikariat i ett år.

Institutionen har ungefär 100 anställda och en undervisningsvolym omfattande cirka 1000 studenter per termin. Vi bedriver undervisning på alla nivåer: grundutbildning, avancerad nivå och utbildning på forskarnivå. Vi har för närvarande två program: Språkkonsultprogrammet på kandidatnivå och Magister/Masterprogrammet i svenska som andraspråk.

Du kommer att vara en av två studievägledare inom institutionen och ingå i den administrativa gruppen. Ditt huvudsakliga uppdrag och ansvarsområde kommer att vara inom fristående kurser, där du ska ge stöd och vägledning till antagna studenter i form av vägledningssamtal, studieplanering samt uppföljning. Arbetsuppgifterna kommer också att vara introduktion, behörighetsgranskning, upprätta individuella studieplaner samt tillgodoräknanden. I arbetsuppgifterna ingår även studieplanering och administration för utbytesstudenter och bedömning av internationell examina.

Anställningen är ett tidsbegränsat vikariat i ett år. Omfattning heltid (deltid kan diskuteras) med placering vid institutionen för svenska språket. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag är 12/10 2017
Läs hela utlysningen här: Studievägledare
Diarienummer: PAR 2017/1147

 

AV:

Kontaktinformation

Institutionen för svenska språket

Box 200, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Renströmsgatan 6

Telefon:
46 (0)31-786 00 00

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-09-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?