Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vill du arbeta som studievägledare hos oss?

Nyhet: 2017-09-29

Institutionen för svenska språket söker nu en studievägledare för ett tidsbegränsat vikariat i ett år.

Institutionen har ungefär 100 anställda och en undervisningsvolym omfattande cirka 1000 studenter per termin. Vi bedriver undervisning på alla nivåer: grundutbildning, avancerad nivå och utbildning på forskarnivå. Vi har för närvarande två program: Språkkonsultprogrammet på kandidatnivå och Magister/Masterprogrammet i svenska som andraspråk.

Du kommer att vara en av två studievägledare inom institutionen och ingå i den administrativa gruppen. Ditt huvudsakliga uppdrag och ansvarsområde kommer att vara inom fristående kurser, där du ska ge stöd och vägledning till antagna studenter i form av vägledningssamtal, studieplanering samt uppföljning. Arbetsuppgifterna kommer också att vara introduktion, behörighetsgranskning, upprätta individuella studieplaner samt tillgodoräknanden. I arbetsuppgifterna ingår även studieplanering och administration för utbytesstudenter och bedömning av internationell examina.

Anställningen är ett tidsbegränsat vikariat i ett år. Omfattning heltid (deltid kan diskuteras) med placering vid institutionen för svenska språket. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag är 12/10 2017
Läs hela utlysningen här: Studievägledare
Diarienummer: PAR 2017/1147

 

AV:

Kontaktinformation

Institutionen för svenska språket

Box 200, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Renströmsgatan 6

Telefon:
46 (0)31-786 00 00

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-09-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://svenska.gu.se/aktuellt/nyheter/fulltext//vill-du-arbeta-som-studievagledare-hos-oss-.cid1519350
Utskriftsdatum: 2017-12-15