Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen

Betalning för konferensmiddagen
Om du inte betalat för konferensmiddagen gör du det enligt följande:
435 SEK till plusgirokonto 445 58 94-8. Ange "OFTI32" och ditt namn.

Tack!


 

Välkommen till OFTI:s trettioandra sammankomst för forskning om tal och interaktion som arrangeras på Göteborgs universitet den 18–19 september 2014!

OFTI, Områdesgruppen för forskning om tal och interaktion, bildades 1983 för att fungera som ett tvärvetenskapligt informellt diskussionsforum för aktiva forskare inom olika typer av forskning relaterade till talspråk och samtal. Konferensen välkomnar deltagare med bakgrund i språkvetenskap, sociologi, psykologi, logopedi, handikappforskning m.m. OFTI:s hemsida

OFTI 32 samarrangeras av Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori, LinCS vid Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande och av Institutionen för svenska språket. Vi har glädjen att presentera två plenarföreläsare, nämligen Karin Aronsson, professor på Institutionen för Barn och ungdomsvetenskapliga institutionen, Stockholms universitet och Trine Heinemann, senior forskare, SDU Design, Syddansk Universitet.

Vi välkomnar bidrag inom området tal och interaktion, och ser gärna både seniora och juniora deltagare. Vi tänker oss också att bygga vidare på förra årets koncept med både föredrag och datasessioner.

Varmt välkommen till Göteborg i september 2014!

Sally Boyd
Elisabet Engdahl
Inga-Lill Grahn
Oskar Lindwall
Per Linell
Jenny Nilsson
Cajsa Ottesjö

Kontakt: ofti32@svenska.gu.se

Kontaktinformation

OFTI 32, 18-19 september 2014

Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori
Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2014-09-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?