Ledningsgruppen

Institutionsrådet (IR)

Rådgivande organ åt prefekten där strategiska frågor för institutionens verksamhet behandlas. Vid mötena förs minnesanteckningar.

Prefekt, ordförande:
Karin Helgesson

Ledamöter:
Yvonne Adesam
Peter Andersson (tjänstledig)
Kristian Blensenius
Isabelle Larsson
Leif-Jöran Olsson
Julia Prentice
Emma Sköldberg
Anna Winlund
2 vakanta platser för studeranderepresentanter

Ledamöter med närvaro- och yttranderätt:
Jessica Oscarsson
Barbro Wallgren Hemlin

Beredningsgrupper

Beredningsgrupp för utbildningsfrågor (BUF)

BUF hanterar olika utbildningsstrategiska frågor så som kursutbud, fortbildning av personal, kvalitetssäkringsprocesser samt marknadsföringsfrågor för utbildningen.

Forskarkommittén (FOK)

FOK tar fram och diskuterar riktlinjer och principer för medfinansiering av projekt; bereder forskningsansökningar för godkännande hos prefekt, bereder ärenden rörande forskning inför institutionsrådet (IR). Vid mötena förs minnesanteckningar.

Forskarutbildningskommittén (FUK)

FUK förbereder och behandlar antagning till forskarutbildning och handlägger andra frågor relaterade till forskarutbildning såsom utvärderingar, remisser etc.

Handledarkollegiet

Handledarkollegiet bereder antagning till forskarutbildningen; föreslår fördelning av bidragsrum inom institutionen; föreslår eventuella teman i forskarutbildningen, bereder studieplaner på forskarutbildningen. Vid mötena förs minnesanteckningar.

Kursplanegruppen (KPG)

KPG bereder ärenden som omfattar studieplaner och kursplaner. Vid mötena förs protokoll.

Sidansvarig: Jessica Oscarsson|Sidan uppdaterades: 2019-12-16