Ledningsgruppen

Kontaktuppgifter till ledningsgruppen finns här.

Operativ ledningsgrupp

• Prefekt
  • Proprefekt
  • Administrativ chef
  • Ekonom
  • Ytterligare personer adjungeras vid behov.

Beredningsgrupper

Kursplanegruppen (KPG)

Uppgift: Bereda ärenden omfattar studieplaner och kursplaner. Vid mötena förs protokoll.

Handledarkollegiet

Uppgift: Bereda antagning till forskarutbildningen; föreslå fördelning av bidragsrum inom institutionen; föreslå eventuella teman i forskarutbildningen, bereda studieplaner på forskarutbildningen. Vid mötena förs minnesanteckningar.

Forskarkommittén (FOK)

Uppgift: Ta fram och diskutera riktlinjer och principer för medfinansiering av projekt; bereda forskningsansökningar för godkännande hos prefekt, bereda ärenden rörande forskning inför institutionsrådet (IR). Vid mötena förs minnesanteckningar.

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2017-12-06